miercuri, 30 decembrie 2015

Breast CREAM SPA - Au Crescut sanii!!!!

Salutări, eu sunt Elena! Vreau să împart cu voi noua mea bucurie… am reușit să-mi MĂRESC sanii cu două mărimi, simplu, de acasa, fara interventii chirurgicale chinuitoare!!!

Dacă mai țineți minte, am scris cam cu un an în urmă, că nu-mi plac sânii mei mici și ceream sfaturile voastre referitor la cum pot să-i măresc.

Asa ca am incercat tot felul de soluții, pastile, exerciții si retete etc. MINCIUNI!!! Nimic nu a dat rezultate. Nu am observat nici o schimbare. Inutil.

Am inceput sa accept ideea, deoarece femeile din familie nu aveau niciunele pieptul mare. Mi-am acceptat conditia pentru ca de operatie nici nu poate fi vorba.

Am descoperit soluția sânilor mici :)


Intr-o zi, navigînd printre bloguri pe net, am descoperit unul unde, o domnișoară intr-un mod absolut miraculos își mărise sanii de ACASA în doar 5 zile cu ajutorul unei crème speciale ”Bust Salon Spa”! Desigur am inceput cercetarile in detaliu.

La inceput mi s-a parut ceva dubios, multa publicitate...dar interesant a fost sa constat ca fata avea foarte multi simpatizanti și era destul de apreciata în grupuri de discuții. Astfel am prins incredere in ceea ce scria.

Am comandat această cremă de aici, coletul a venit cu curierul rapid iar plata am efectuat-o la livrare. Am desfăcut ambalajul, am citit instructiunile de folosita și am început imediat sa o utilizez.

Rezultate? Au crescut oare sanii?

Aplicam pe fiecare san putina crema, cam cat este un bob de mazare, si acest lucru il faceam o singura data pe zi. Și ce credeți? Peste 5 zile cînd mi-am măsurat circumferinta pieptului, nu mi-a venit sa cred!!! Sânii mei s-au MĂRIT CU 2 MĂRIMI !!! ÎN DOAR 5 zile!!! Vă vine sa credeti???  Am repetat măsurările...+2 mărimi!!! Nu greșisem și nici nu era o iluzie! Nu vă pot reda bucuria mea. Cred că ultima dată m-am bucurat așa tare acum vreo 20 ani în urmă

Mai mult n-am folosi-o.  Consider ca marimea 3 la sutien este marimea perfecta pentru mine. E ceea ce mi-am dorit.


La serviciu, toti colegii au observat ceva schimbat la felul cu arat si au inceput intrebarile: ce ti-ai facut? Cum ai facut? Le-am povestit ce anume am folosit dar cea mai neincrezatoare dintre colege tot nu m-a crezut. Era convinsa ca mi-am facut operatie estetica. Prin urmare i-am dat crema mea sa o foloseasca in week-end si surpriza, luni dimineata a venit la birou foarte fericita, de parca a castigat la loto. Dupa 3 zile de utilizarea a cremei, bustul ei a crescut cu o marime! Si cum era de asteptat crema mea a devenit tester pentru intregul birou :))

Viata mea s-a schimbat odata cu utilizarea produsului. Atrag ca un magnet privirile barbatilor, complimentele vin din toate partile. E un sentiment foarte placut. Seful meu e de parare ca sunt mult mai eficienta la lucru si am mult mai multa intredere in mine, motiv pentru care mi-a marit salariul.

Sunt nespus de fericita si bucuroasa ca totul a decurs asa cum trebuia. Ce-i drept am fost sceptica atunci cand am comandat crema, eram sigura ca un astfel de produs nu poate da rezultate. Neincrederea mea a disparut odata cu cresterea sanilor si da, este posibil acest lucru fara intervenii chirurgicale, costisitoare si dificile. Sanii pot fi mariti in mod natural, rapid si printr-o metoda foarte sigura. Verificat!
 click pentru detalii si pret
Pentru cei interesati - comandaa fost plasata pe aceasta pagina. Este unica companie certificata in Romania care vinde "Bust Salon Spa". Livrarea produsului se face prin curier rapid iar plata se face la primirea coletului.

Pretul produsului ”Bust Salon Spa” echivaleaza cu doua bilete la film sau cu un cos de cumparaturi de la supermarket. Decideti singuri daca este mult sau nu. Parerea mea, o astfel de crema ar trebuie sa se comercializeze la un pret dublu fata de cel actual!


Sper ca aceste informatii v-au fost de folos si, folosind aceasta crema miraculoasa, sa obtineti marimea dorita a bustului in doar cateva zile! Succes!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu